Ратка Јовића 10,
Житковац, 18210

018-887-055
-

ucenik meseca decembra 2022 SmallДецембар је, поред многих других активности, обележио и наступ нашег “малог” хора у препуној сали Дома културе у Алексинцу на Новогодишњем гала концерту Алексиначког мешовитог хора Шуматовац. Хор је водио учитељ Миша Поповић, а за сјајан наступ изабран је за радника месеца.
Ученик месеца је Милан Станић, репрезентативац југоисточне Србије у кошарци.
Честитамо!

radnik meseca decembra 2022 Small

 

srecni praznici SmallСРЕЋНЕ НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ ВАМ ЖЕЛИ КОЛЕКТИВ ОШ ,,ВУК КАРАЏИЋ".

novogodisnja priredba prcilovicaУченици из Прћиловице заједно са својим учитељицама и наставницом енглеског језика приредили су приредбу за родитеље. Уз пуно песме, игре и осмеха пожелели су свима срећне празнике!
🎓 Организатори:
Анђела Стојановић
Љиљана Ђорђевић
Срђана Ђурђевић
Марина Стојановић
Миљана Младеновић
 
najbolji nacin da se zavrsi godina2 SmallНакон једног интервјуа о школи и приказа на Дневнику, директора наше школе контактирао је господин Драгослав Сретеновић како би помогао ученицима наше школе.
Захваљујући господину Драгославу Сретеновићу и госпођи Лепосави Борикић Сретеновић из Београда, 220 ученика наше школе ( ученици месеца у 2022. години, корисници социјалне помоћи, треће дете и ученици који раде по ИОП-у) данас је добило новогодишње пакетиће.
Хуманости породице Сретеновић наставиће се и наредне године када ће 100 ученика наше школе сваког месеца добијати бесплатну ужину.
najbolji nacin da se zavrsi godina3 Smallnajbolji nacin da se zavrsi godina4 Smallnajbolji nacin da se zavrsi godina Small