Ратка Јовића 10,
Житковац, 18210

018-887-055
-

Вести 2023.

Прасковче портал - граница прошлости и будућности

Praskovce SmallУзбудљиво путовање у свет пројектног учења започело је данас. Наша школа је одлучила да постане део ове инспиративне иницијативе. Укупно 21 ученик узраста од 9 до 12 година имаће прилику да искуси наставу на потпуно нови начин, кроз практичну примену знања, креативност и тимски рад.
Очекује их мноштво занимљивих изазова који ће их подстакнути на креативно размишљање, истраживање и сарадњу. Сваки задатак ће бити попут отворених врата у свет нових сазнања, где ће откривати своје скривене таленте и интересе.
Осим тога, ова авантура доноси и прилику за непроцењиво дружење и заједничку раст. Ученици ће градити трајна пријатељства и научити важност тимског рада у постизању заједничких циљева.
Овај пројекат није само настава, већ и прилика за сваког ученика да открије своју јединствену снагу и допринесе стварању нечега великог. Будућност је у њиховим рукама, а ова иницијатива ће им помоћи да је обликују на најбољи могући начин.
Представљамо вам наше сидро, филм наших вредних наставника, а који служи као мотивација ученика да се прикључе овом узбудљивом путовању.
🎓Аутори и реализатори:
Данијела Стефановић,
Весна Станисављевић,
Маја Нешић,
Миша Поповић,
Лазар Пешић
Техничка подршка:
Даниел Петровић