Ратка Јовића 10,
Житковац, 18210

018-887-055
-

ARHIVA VESTI 2017-2021.

Важно обавештење за ученике и родитеље наше школе

obavestenjeПоштовани ученици и родитељи,

од данас је кренула настава преко канала РТС 3. Поред канала сви наставници и учитељи наше школе добили су задатак да формирају вибер или фејсбук групе ( или платформе за учење) како би лакше комуницирали са вама и вашом децом. Сваки одељењски старешина или учитељ има задатак да формира групу и у њу укључи своје ученике, као и наставнике који предају том одељењу. Поједини наставници су инсистирали да се ученици прикључе њиховим посебним групама јер тако сматрају да ће ефикасније радити.

Моја молба је да уколико ваше дете није прикључено ни једној групи да одмах контактирате одељењске старешине или учитеље и да вас укључе у исте. Такође, за ученике који немају могућност да се повежу на неки од горе наведених начина, педагошки асистент у сарадњи са појединим наставницима дистрибуираће материјале и тестове до ваше куће.

У сваком случају, за све нас је ово велика новина и нисмо сви били спремни, али надамо се да ћемо како протичу дани бити се сви уходанији у овај начин рада.

УКОЛИКО НЕКИ УЧИТЕЉ ИЛИ РАЗРЕДНИ СТАРЕШИНА НИСУ ФОРМИРАЛИ ОВЕ ГРУПЕ ИЛИ НЕ МОЖЕТЕ СТУПИТИ У КОНТАКТ СА ЊИМА, ОБАВЕЗНО ПРИЈАВИТЕ ТАКАВ СЛУЧАЈ СЕКРЕТАРИЈАТУ ШКОЛЕ НА БРОЈ 018/887-055 или на e mail адресу школе оThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Срдачан поздрав,

Милан Динић, директор школе